Ο Φώτης Κωστούλας τοποθετήθηκε επίσημα για το τι συμβαίνει με την «υπόθεση Καμίνσκι», τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά τους και ότι εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν ώστε να ολοκληρώσουν τους όρους που είχαν συμφωνηθεί. Παράλληλα τόνισε πως είναι «εδώ» και ζήτησε ενότητα ενόψει του «τελικού» με τον Λεβαδειακό.

Κάθετος, ξεκάθαρος και κατηγορηματικός ήταν σήμερα (27/4) ο Φώτης Κωστούλας που μίλησε για πρώτη φορά μετά την 8η Δεκεμβρίου για το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι. Αυτό συνέβη με αφορμή «πληροφορίες» που υπήρξαν ότι η πλευρά των τελευταίων αναμένεται στην Ελλάδα για να «τελειώσει» την αγορά των «κυανοκίτρινων», λίγες ώρες μετά την παρουσία του μεγαλομετόχου των «κυανκίτρινων» στα αποδυτήρια, όπου και μίλησε στους παίκτες ενόψει του κρισιμότατου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο ισχυρός άνδρας του club ήταν απόλυτος στο ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά των εκ ΗΠΑ επιχειρηματιών και μάλιστα τόνισε πως πλέον εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν ώστε να αγοράσουν τα «κανρίνια». «Εχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Οπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες για την ολοκλήρωση από την πλευρά τους των όρων της συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει. Ούτε σε εμένα προσωπικά, ούτε και στους νομικούς μου συμβούλους που χειρίζονται την υπόθεση, έχει φτάσει κάποια ενημέρωση», ανέφερε αρχικά.

Περισσότερα σε λίγοgazzeta.gr