Ο «Mεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ μίλησε για τον νεαρό Τζίμα που έγραψε ιστορία αλλά και για το ταλέντο τόσο του ίδιου όσο και του Κωνσταντέλια.

Μιλώντας στην εκπομπή «ο Κόσμος των Σπορ», o «Mεγαλέξανδρος» του «Δικεφάλου» και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Τζίμα ότι «πήδηξα από τον καναπέ μόλις έβαλε το γκολ» για να συμπληρώσει πως ο σύλλογος έχει ταλέντα «που μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα» καθώς διαθέτουν «DNA ΠΑΟΚ».

Ειδικότερα σε αυτήν την εκπομπή της ΕΡΤ3 επισήμανε: «Πήδηξα από τον καναπέ στο σπίτι μόλις έβαλε το γκολ. Ο παίκτης αυτός θα σπάσει το ρεκόρ του Κούδα, να μην είμαι περήφανος; Εγώ 17 ετών και 4 μηνών περίπου είχα βάλει το πρώτο μου γκολ μετά από 4 μήνες που ξεκίνησα. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό που έγινε χθες.

Θα πρέπει πάντα να έχουμε στο νου μας ότι έχουμε ταλέντα, παιδιά που μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα, παιδιά με DNA ΠΑΟΚ».

Ακόμα για τον Τζίμα είπε: «Είναι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά έπαιξαν παιδιά και θα παίξουν και άλλα. Θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να δουλεύουν, να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να μην βλέπουν τα εκατομμύρια που βομβαρδίζουν κάθε φορά μόλις βλέπουν ένα ταλέντο».

Έπειτα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια δήλωσε: «Είναι μεγάλο ταλέντο, φοβερό: πιστεύω ότι θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά αν ακολουθήσει αυτά που του λένε και οι προπονητές κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες. Έχει δρόμο μπροστά του, μπορεί να δουλέψει τις ατέλειες που βλέπουν οι προπονητές αλλά και εγώ, στα τελειώματά του, λίγο στις κινήσεις έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για τα στοιχεία που θεωρεί ότι μοιάζουν στο πώς έπαιζε ο Κούδας υπογράμμισε: «Η γρήγορη σκέψη και η κίνησή του στον χώρο που πρέπει. Μπορεί να το βελτιώσει. Βγάζει πάρα πολύ γλυκές πάσες στον εκάστοτε συμπαίκτη του που βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να περάσει τη μπάλα. Αυτά τα προσόντα φαίνονται σε αυτή την ηλικία και μπορεί να τα βελτιώσει ακόμη πιο πολύ».

gazzeta.gr