Ο Τζέι Κράουντερ είναι χαρούμενος που βρίσκεται στους Μπακς και δεν το κρύβει, με τα «ελάφια» να τρέχουν με 16/16 για την κορυφή της Ανατολής.

Ο Τζέι Κράουντερ είναι πλέον μέλος των Μπακς και κομμάτι σε αυτό το 16/16 που τρέχουν τα «ελάφια». Η κίνηση του Μιλγουόκι να τον αποκτήσει είναι κομβική, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον ίδιο τον Κράουντερ να τονίζει πως έχει αφήσει πίσω ό,τι τον… χώριζε με τους Σανς.

«Ήρθα εδώ που ήθελα να έρθω στο φινάλε. Δεν αμφιταλαντεύτηκα ποτέ για τη διαδικασία. Έμεινα στο πλάνο αυτού που ήθελα να πετύχω. Οπότε χαίρομαι για την πνευματική μου αντοχή σε όλη αυτήν τη διάρκεια. Ήθελα να τελειώσει όλο αυτό πολύ νωρίτερα από ό,τι συνέβη» τόνισε ο Κράουντερ που έχει εκφραστεί αρκετές φορές με ικανοποίηση για το ότι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ενώ λίγο αργότερα μίλησε και για την κόντρα του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους τελικούς του 2021.

«Κάνουμε πλάκα μερικές φορές με τον Γιάννη, ακόμα με εκνευρίζει. Ήταν όμως υπέροχο που ήμουν σε μία ομάδα όπως οι Σανς. Δείχνει πολλά στο τι φέρνω στο παρκέ αφού οι Μπακς με ήθελαν εδώ. Μου δίνει αυτοπεποίθηση ότι μια ομάδα που πηγαίνει για τίτλο με ήθελε».

gazzeta.gr