Ο Χοσέ Κρέσπο ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ.Παίκτης του ΑΠΟΕΛ για την επόμενη διετία θα είναι ο Χοσέ Κρέσπο. Μία εξέλιξη αναμενόμενη μετά και το αντίο του στον ΠΑΟΚ μέσω των social media.

Η αποχώρηση του Ισπανού από την Τούμπα είχε δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό. Από τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν υπήρχε καμία διάθεση από πλευράς κλαμπ για να βελτιώσει τους όρους της ανανέωσής του.

Γι’ αυτό και ο Κρέσπο είχε μαζέψει τα πράγματά του εδώ και περίπου έναν μήνα. Ενημέρωσε πως ξενοικιάζει και με όποιον μιλούσε, δεν του έκρυβε τη δυσαρέσκειά του για το πώς χειρίστηκε ο ΠΑΟΚ την κατάσταση.

Περισσότερο και από το γερό ψαλίδι τον ενοχλούσε το μονοετές συμβόλαιο. Κάπως έτσι οι δύο πλευρές τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ένα νέο πλάνο με τον Ζοσέ Μπότο κατέστη σαφές πως εξαιρέσεις δεν γίνονται.

Από την Ελλάδα η ομάδα που ψάχτηκε ήταν ο Παναθηναϊκός. Στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρεσε αρκετά ο Κρέσπο. Ωστόσο, υπήρχαν άλλες ενστάσεις εντός των τειχών. Οι «πράσινοι» είχαν σε πρώτη φάση άλλες προτεραιότητες, δεν έκαναν αποφασιστική κίνηση και η επιλογή της Κύπρου ήταν μονόδρομος.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο ΑΠΟΕΛ εξ αρχής ενημέρωσε πως έδινε διετές συμβόλαιο. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό στην προσπάθεια να τον πείσει να υπογράψει. Δεύτερο κλειδί ήταν η πρόταση που κατατέθηκε. Από τα σκάρτα 300.000 του ΠΑΟΚ, οι Κύπριοι εγγυήθηκαν πως σε διάστημα διετίας θα πάρει περισσότερα από τα διπλά. Και κάπως έτσι δόθηκαν τα χέρια. Την Κυριακή (12/6) βγήκε και η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, ο οποίος τσεκάρει και άλλους στόχους από τη Super League 1.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER