Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, συμβούλεψε όλα τα παιδιά να μην επαναπαύονται στο ταλέντο τους και να δουλεύουν σκληρά αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου της Αλ Νασρ, στην περιοδεία της στην Ιαπωνία αυτή την περίοδο, και ρωτήθηκε στα πορτογαλικά από ένα αγόρι που όπως είπε ο σούπερ σταρ τον ενέπνευσε στην τελευταία του επίσκεψη στη χώρα και αυτό τον βοήθησε να βελτιώσει τον εαυτό του και να κερδίσει το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο σχολείο του, τη συμβουλή του.

Ο CR7 βρήκε έτσι την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά του κόσμου. «Πάντα λέω το ίδιο πράγμα. Χαίρομαι για κάθε παιδί που πετυχαίνει αυτό που θέλει. Αλλά όπως λέω, πίστεψε στον εαυτό σου γιατί το ταλέντο δεν αρκεί. Πρέπει να δουλέψεις μέσα από το ταλέντο. Αν όχι, δεν θα πετύχεις το πιο σημαντικό πράγμα. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που τα λόγια μου επηρέασαν αυτό το παιδί. Και εύχομαι πολλά άλλα παιδιά να πετύχουν στη ζωή τους. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω. Έχω πέντε παιδιά και εύχομαι το ίδιο και για αυτά. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα που είναι επιτυχία στις ζωές τους με πολλή δουλειά. Αυτή είναι η συμβουλή μου», είπε συγκεκριμένα.gazzeta.gr