Ένα περιστατικό διαδραματίστηκε προχθές το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, του νομού Ηρακλείου της Κρήτης, όπου μεταφέρθηκε ασθενής με προβλήματα ζαχάρου.

Στον ασθενή έγιναν οι πρώτες προσπάθειες από τον γιατρό που εφημέρευε για το πρόβλημα του ασθενή, όμως οι συνοδοί του τον πήραν να φύγουν. Ο γιατρός τους είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του και πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία.

Διαφώνησαν και κάποιος από τους συνοδούς τον έσπρωξε, μ’ αποτέλεσμα ο γιατρός να πέσει και να χτυπήσει, να σπάσει πλευρά και ισχίο και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο Κέντρο Υγείας μετέβη ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης μετέβη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να ενημερωθεί για το συμβάν.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν security στο Κέντρο Υγείας Μοιρών επί 24ώρου βάσης, δήλωσε και καταδίκασε το γεγονός.

Ανακρίσεις για το θέμα διεξάγει το Α. Τ. Φαιστού, ενώ οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Μοιρών και το προσωπικό είναι ανάστατοι.

Ωστόσο, ένας άλλος γιατρός του Κέντρου Υγείας Μοιρών, ο Μανώλης Μεραμβελιωτάκης, δίνει μια άλλη διάσταση στο σοβαρό αυτό θέμα, με ανάρτησή του στο facebook που προκαλεί σοκ.

Η ανάρτηση

Ο κ. Μεραμβελιωτάκης κάνει λόγο «για ένα δύο αλήτες», οι οποίοι ευθύνονται για το κακό όνομα της Μεσαράς, και αναφερόμενος στην αιτία της επίθεσης σε βάρος του συναδέλφου του, επισημαίνει ότι ο συνοδός του ασθενούς νόμιζε πως ο γιατρός του έκανε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER