Αιματοβαμμένο γλέντι στο Οροπέδιο Καθαρού, στην Κριτσά, στο Λασίθι. Νεκρός από μπαλωθιά του μπατζανάκη του έπεσε ένας 36χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Για μια ακόμα φορά οι άσκοποι πυροβολισμοί στην Κρήτη στοίχισαν τη ζωή ενός νέου ανθρώπου.

«Κάνανε κουρές και είχε πάει για να βοηθήσει να γίνει αυτό και μετά στο τραπέζι εκεί στο γλέντι επάνω έγινε το συμβάν. Ήταν ένα καλό παιδί και ένα δυνατό παιδί», ανέφερε συγγενής του θύματος.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια γλεντιού για το κούρεμα των προβάτων. Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή βγήκαν τα όπλα και άρχισαν οι μπαλωθιές.

Ο 32χρονος έστρεψε το όπλο σε πλάγια θέση και την ώρα που πυροβόλησε χωρίς να το αντιληφθεί περνούσε από μπροστά του το θύμα. Η σφαίρα τον βρήκε στα πλευρά.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 32χρονος δράστης, σε κατάσταση σοκ έφυγε από το σημείο ουρλιάζοντας, ενώ όταν εντοπίστηκε, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα σε απελπιστική κατάσταση.

Οι συγγενείς μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τις δυο οικογένειες που βυθίστηκαν στο πένθος. Ο 36χρονος Γιώργος αγαπούσε το τραγούδι και τις μαντινάδες. Από νεαρή ηλικία τραγουδούσε σε μαγαζιά και έπαιζε μουσική. Σχεδίαζε να παντρευτεί τη μητέρα του παιδιού του

Σε βάρος του 32χρονου που ομολόγησε την πράξη του, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.



megatv.com