Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 39χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στα Καμίνια Ηρακλείου.

Το πρωί της Τρίτης ο 39χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του στον Ανακριτή, ότι ήταν ένα τραγικό δυστύχημα και πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την σύντροφό του, την οποία υπεραγαπούσε.

«Νόμιζα ότι το όπλο είχε ασφάλεια. Δεν ήξερα καν ότι είχε μέσα σφαίρες. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω δεν θα αγόραζα ποτέ αυτό το όπλο. Σκέφτηκα να στρέψω το όπλο στον εαυτό μου και να αυτοκτονήσω. Ο λόγος που δεν το έκανα είναι γιατί θεώρησα ότι καλώντας το ΕΚΑΒ και περιμένοντας εκεί τους διασώστες ίσως μπορούσαν να την σώσουν. Μαζί με τη ζωή της Νίνας τελείωσε και η δική μου ζωή», ισχυρίστηκε ο 39χρονος.

Ο 39χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, δεν έπεισε τον ανακριτή και πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και παράνομη επανείσοδο στη χώρα.

«Δεν τον ενδιαφέρει το γεγονός ότι οδηγείται στη φυλακή, τον ενδιαφέρει ότι χάθηκε άδικα η σύντροφός του, πενθεί γι’ αυτό, είναι σε τραγική κατάσταση. Δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω. Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, ο ίδιος λέει ότι δεν θα αγόραζε ποτέ το όπλο», είπε η Έφη Σωμαρά, συνήγορος του 39χρονου κατηγορούμενου.

Όμως οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως ο κατηγορούμενος είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του θύματος.

« Δεν δούλευε, αυτή τον τάιζε. Ερχόταν στο σπίτι του ξάδελφού μου και καθότανε… την έβλεπα και κουβεντιάζαμε, ήταν καλό κορίτσι, ήσυχο κοριτσάκι. Τώρα τελευταία που τον γνώρισε αυτόν δεν είχε κέφι. Φαινόταν στο πρόσωπό της», αναφέρουν.

Ο 39χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και ξυλοδαρμών.



megatv.com