Τεταμένο το κλίμα στις τάξεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά τη συμφωνία για την πώληση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ, με τους οπαδούς της κροατικής ομάδας να απειλούν μέχρι και με αποχή από το γήπεδο!

Κοντά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς να προβάρει τα «κιτρινόμαυρα». Η Ένωση δεν τα παράτησε, είχε για σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τελικά παρά τα μεγάλα εμπόδια κατάφερε να φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την αγορά του 24χρονου μέσου!

Μία μεταγραφή η οποία όπως υποστηρίζουν στην Κροατία έχει κλιμακώσει την κατάσταση εντός του συλλόγου, με τους γνωστούς οπαδούς της Ντιναμό «BBB» να τα έχουν βάλει με τη διοίκηση. Σύμφωνα με τα κροατικά Μέσα, η πώληση του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι αποκάλεσαν μάλιστα προδότες τους ανθρώπους του συλλόγου, πέρα από τους Ιβάν Ναούκοβιτς και Ντουμπράβκο Σκεντέρ οι οποίοι και καταψήφισαν την παραχώρηση του 24χρονου στην Ένωση.

Η ιστοσελίδα «index.hr» τονίζει ότι οι «BBB» απειλούν μέχρι και με αποχή από το γήπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την οργή τους και την εναντίωση τους με την απόφαση να πωληθεί ο Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό είναι το ότι ένα από τα μεγάλα «κεφάλια» των οπαδών ανέφερε στο Δ.Σ. «Αν δεν έπρεπε να απαντήσετε σε κάποιο email, αυτό ήταν της ΑΕΚ. Θυμάστε πως μας συμπεριφέρθηκε ο σύλλογος τους πριν και μετά τους αγώνες στο Champions League;»



gazzeta.gr