Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που αφορούν τις Courtside Seats για το Final 8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα Δυο Αοράκια (16-19/2).

Το κλειστό στα «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη διεξαγωγή του νεοσύστατου Final 8 το τετραήμερο 16-19 Φεβρουαρίου.

Όπως, λοιπόν ενημέρωσε η ΕΟΚ, τα εισιτήρια για τις Courtside Seats εξαντλήθηκαν ενώ η διάθεση των εισιτηρίων στις υπόλοιπες κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Sold Out σε μία ακόμη κατηγορία εισιτηρίων έγινε στο Κύπελλο ΟΠΑΠ F8! Τα εισιτήρια Platinum 1 και Platinum 2 εξαντλήθηκαν, που αφορούν τις Courtside Seats!

Η πρώτη κατηγορία εισιτηρίων που είχε εξαντληθεί ήταν η Gold, που αφορά τις θέσεις VIP στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια. Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τη δική σας θέση ΕΔΩ.

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ F8 θα διεξαχθεί 16-19 Φεβρουαρίου στην Κρήτη και το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς σε μια διοργάνωση γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ θα διεκδικήσουν οι επτά πρώτες ομάδες της κατάταξης στο τέλος του Α’ Γύρου της Basket League (AEK, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Περιστέρι) και ο Πανιώνιος που κατέκτησε το UNICEF Trophy.gazzeta.gr