Έχουν περάσει 10 περίπου μήνες μετά από την επέμβαση στον καρπό και ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει τον επόμενο μήνα στο Tour, τονίζοντας ότι η επιστροφή θα ξεκινήσει από το διπλό κι αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει και στο μόνο.

“Είμαι στο Λονδίνο για το σχολιασμό του Wimbledon, κάτι που είναι συναρπαστικό”, είπε ο Κύργιος. “Αλλά παράλληλα κάνω και προπονήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καρπός μου. Έχουν περάσει 10 μήνες από την επέμβαση και προσπαθώ να επιστρέψω στο court.”

“Τον επόμενο μήνα θα επιστρέψω στο Tour για να παίξω στα διπλά. Μάλλον θα ξεκινήσω με αυτόν τον τρόπο κι αν όλα είναι εντάξει θα πάω και στα μονά. Μου έλειψε έλειψε να αγωνίζομαι. Μου έλειψε να ακούω τον κόσμο, τους φαν μου. Ακόμα και οι haters μου έλειψαν. Μου λείπουν όλοι, ανυπομονώ να επιστρέψω. Μου έλειψε να κερδίζω. Το 2022 κέρδισα τόσα πολλά ματς, πριν χρειαστεί να σταματήσω. Θέλω να επιστρέψω εκεί έξω.”

Τελευταίο ματς για τον Κύργιο ήταν πριν από ένα χρόνο, στο γρασίδι της Στουτγάκρδης όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο, από τον Κινέζο Γιμπίνγκ Γου, στην επιστροφή του στη δράση μετά τον Οκτώβριο του 2022 στο Τόκιο. 



tennis24.gr