Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στη Λαμία είναι ο Νίκος Κοροβέσης.

Από τη στιγμή που σώθηκε η Λαμία, άρχισε να κοιτάει την επόμενη ημέρα. Αυτή περιλαμβάνει μπαράζ αποχωρήσεων κάτι που σημαίνει πως θα γίνουν και αρκετές μεταγραφές.

O Πανουργιάς Παπαϊωάννου βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League. Αυτό είναι το πρώτο που απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Την Παρασκευή (24/6) θα τρέξουν οι διαδικασίες και με τα τωρινά δεδομένα ο ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ φαντάζει ως το φαβορί.

Ταυτόχρονα θα αρχίσουν να τίθενται επί τάπητος ονόματα προπονητών. Το Sportime.gr αποκάλυψε την περίπτωση του Χουάν Φερνάντο. Γνώστη της πραγματικότητας και με παραστάσεις λένε πως θέλουν στη Λαμία. Δεδομένου ότι κάποιοι δεν είναι θετικοί στο να αναλάβουν, οι επιλογές δεν είναι πολλές.

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν και ονόματα παικτών που προτείνονται. Για την ώρα οι προτεραιότητες, βέβαια, είναι όσες αναφέραμε προηγουμένως. Προσθέστε σε αυτό και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ που πρέπει να γίνει.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ωστόσο, από τη στιγμή που οι πανηγυρισμοί άρχισαν να κοπάζουν, δεν είναι λίγα τα βιογραφικά που φτάνουν στους ανθρώπους του κλαμπ. Ο Νίκος Κοροβέσης είναι από τα ονόματα που προτάθηκαν. Τα τελευταία χρόνια παίζει ως αριστερό μπακ, ενώ έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Σε αυτές τις θέσεις η Λαμία θα ενισχυθεί.

Αφού κλείσουν άλλες υποθέσεις, είναι μία περίπτωση που μπορεί να «παίξει» με μία προϋπόθεση. Να πέσει το κασέ του. Για παράδειγμα ο Ιωνικός έκανε μία κρούση προ ημερών, αλλά το άφησε εκεί όταν άκουσε τις απαιτήσεις του παίκτη.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER