Με τους Μπεν Σέλτον και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ σε μεγάλα κέφια, η Team World απέκτησε σαφές προβάδισμα τίτλου από την πρώτη ημέρα των αγώνων στο φετινό Laver Cup.

Σε μια φαντασμαγορική πρεμιέρα, με επίτιμο καλεσμένο τον Ρότζερ Φέντερερ, η ομάδα του Τζον ΜακΕνρό πέτυχε 4 νίκες και προηγείται 4-0 της Team Europe, δείχνοντας αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη διοργάνωση.

Το πρώτο χτύπημα στους Ευρωπαΐους έδωσε ο Μπεν Σέλτον ο οποίος κέρδισε 7-6(4), 6-1 τον Άρθουρ Φις, στο ντεμπούτο των δύο ανερχόμενων τενιστών στο Laver Cup.

Στη συνέχεια, ο Φραντσίσκο Τσερούντολο επικράτησε 6-3, 7-5 του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα ενώ ο Αλιασίμ τρίτωσε το καλό για την ομάδα του, με νίκη 6-4, 6-3 επί του Γκάελ Μονφίς.

Το κερασάκι στην τούρτα για την Team World μπήκε στο τελευταίο ματς της ημέρας, το διπλό όπου οι Αμερικανοί, Φράνσις Τιαφό και Τόμι Πολ επικράτησαν 6-3, 4-6, 10-6 των Ρούμπλεφ/Φις.

Οι νίκες στην πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, μετράνε ένα πόντο. H ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 13 πόντους, θα κατακτήσει τον τίτλο.

 

Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας το Σάββατο

 

LAVER CUP RESULTS AND LEADERBOARD

 






tennis24.gr