Απογοητευτικό ήταν το τέλος του αγώνα για τον Charles Leclerc ο οποίος παρά την πολύ καλή εκκίνησή του, τερμάτισε τελικά στη 15η θέση. Ο Leclerc ήταν ακόμη ένας οδηγός που καθυστέρησε να μπει στα pits για αλλαγή ελαστικών όταν ξεκίνησε να βρέχει.

Αυτό του στοίχισε μία θέση στη δεκάδα, παρά τον εξαιρετικό ρυθμό αγώνα που είχε, δίνοντας το πλεονέκτημα σε αυτούς που βιάστηκαν να βάλουν τα ενδιάμεσα ελαστικά. Ο Μονεγάσκος δήλωσε πως είχε έναν καλό αγώνα, το τέλος όμως ήταν απογοητευτικό για τον ίδιο. Η ομάδα όμως κατάφερε να ανέβει στο βάθρο με τον Sainz συγκεντρώνοντας σημαντικούς βαθμούς.

Charles Leclerc, 15ος

«Τι απογοητευτικό τέλος σε έναν κατά τα άλλα εξαιρετικά θετικό αγώνα! Είχα μια καλή εκκίνηση, κερδίζοντας μερικές θέσεις. Όλα φαίνονταν πραγματικά πολλά υποσχόμενα, έκανα πολλές προσπεράσεις και ο ρυθμός μου ήταν δυνατός.»

«Τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά όταν άρχισε να βρέχει στο τέλος του αγώνα. Ο Carlos ήταν μπροστά και αποφάσισε να μπει για τα ενδιάμεσα, ενώ εγώ είχα ακόμα κάποιες αμφιβολίες. Προσπάθησα να κάνω έναν ακόμη γύρο στα slicks, ελπίζοντας ότι η βροχή θα μειωθεί. Αλλά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς και ήταν απλώς αδύνατο να συνεχίσουμε χωρίς να κάνουμε pit δύο γύρους πριν το τέλος. Αυτό ήταν βασικά το τέλος του αγώνα μου, πράγμα που είναι πραγματικά κρίμα. Μια καλή δουλειά από την ομάδα και τον Carlos για να φέρει στο σπίτι μια τρίτη θέση σήμερα.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER