Οι Λέικερς αναμένεται να κινηθούν δυναμικά προκειμένου να ενισχυθούν στον «άσο» και έχουν κυκλώσει ήδη τα ονόματα των Ίρβινγκ και ΒανΒλίτ!

«Μπάσιμο» στην offseason ετοιμάζουν οι Λος Άντζελες Λέικερς και ειδικά στην ενίσχυση στη θέση του πόιντ γκαρντ!

Ο free agent Ντ’ Άντζελο Ράσελ δεν πρόκειται να συνεχίσει στους «Λιμνανθρώπους» καθώς δεν υπάρχει διάθεση να γίνει πρόταση, ειδικά στα χρήματα που λάμβανε μέχρι φέτος και τα οποία ανέρχονταν στα 31.4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ήδη οι Λέικερς έχουν εστιάσει σε δύο παίκτες! Στον Καϊρί Ίρβινγκ και στον Φρεντ ΒανΒλιτ. Όπως ανέφερε ο έγκυρος Σαμς Τσαράνια του «The Athletic», οι δύο παίκτες αναμένεται να μπουν στο ραντάρ της ομάδας προκειμένου να «γεμίσουν» την περιφέρειά τους. Ο Ίρβινγκ είναι free agent ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έλαβε 38.9 εκατομμύρια δολάρια. Αγωνίστηκε σε 60 ματς των Νετς και των Μάβερικς, έχοντας κατά μέσο όρο 27.1 πόντους, 5.5 ασίστ και 5.1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 38% στα τρίποντα και 90% στις βολές.

Αντίστοιχα, ο ΒανΒλιτ έχει τη δυνατότητα να κάνει opt-in στο συμβόλαιό του και να παραμείνει στους Ράπτορς έως και το καλοκαίρι του 2024 λαμβάνοντας άλλα 22.8 εκατομμύρια δολάρια. Αν και όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αναμένεται να δοκιμάσει την free agency, με το δέλεαρ των Λέικερς να είναι μεγάλο. Φέτος μέτρησε 69 ματς έχοντας 19.3 πόντους, 7.2 τελικές πάσες και 4.1 ριμπάουντ με 34% στα τρίποντα και 90% στις βολές.



gazzeta.gr