Με ένα συγκινητικό ποστ στο instagram, ο Ματίας Λεσόρ αποχαιρέτησε την Παρτίζαν και ανοίγει πλέον το κεφάλαιο του Παναθηναϊκού.

Ο Ματίας Λεσόρ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ωστόσο ο Γάλλος δεν ξεχνά το δέσιμο και όσα έζησε με την Παρτίζαν και τους οπαδούς της. Τους ευχαρίστησε για όσα έζησε αλλά και όσα προσέφεραν σε εκείνον και την οικογένειά του.

Το ποστάρισμα του Λεσόρ

«Δεν έπαιξα για την Παρτίζαν για 1.5 χρόνο, έζησα την Παρτίζαν. Σε ευχαριστώ Παρτίζαν που με εμπιστεύτηκες και για την ευκαιρία που μου έδωσες. Θα μου λείψει η ομάδα, θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου και το επιτελείο. Όλοι εσείς κάνατε αυτή τη σεζόν ξεχωριστή και θα τη θυμάμαι για μία ζωή.

Γκρομπάρι θα είστε πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε. Σας ευχαριστώ που με αγαπήσατε. Σας ευχαριστώ που μου αλλάξατε τη ζωή. Σας ευχαριστώ για την επιρροή που είχατε σε εμένα και στην οικογένειά μου. Θα μπορούσε να συνεχίσω όλη νύχτα με όσα κάνατε για εμένα. Θα φοράω διαφορετική φανέλα την επόμενη σεζόν, αλλά θα είμαι για πάντα Γκρομπάρι».



gazzeta.gr