Ο Ματίας Λεσόρ, σε συνέντευξή του αποκάλυψε ποιους θεωρεί τους πιο υποτιμημένους παίκτες της φετινής Euroleague, τις πιο «εχθρικές» έδρες αλλά και τις βλέψεις του για το Final 4.

Στο γαλλικό BounceWear μίλησε ο βασικός σταρ του Παναθηναϊκού AKTOR, Ματίας Λεσόρ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν που διανύει στο «τριφύλλι».

Στα λεγόμενά του συμπεριέλαβε και την κουβέντα για το Final 4 υποστηρίζοντας ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για αυτή τη συζήτηση ωστόσο άφησε ελπίδες λέγοντας ότι ως σύνολο οι «πράσινοι» είναι πολύ δυνατό.

Επίσης όταν κλήθηκε να αποκαλύψει ποιους θεωρεί ως πιο υποτιμημένους παίκτες της Euroleague αυτή τη στιγμή, έβαλε στην πρώτη θέση τον συμπαίκτη του Γκραντ, στην ερώτηση ποιες είναι οι πιο «εχθρικές» έδρες στη δεύτερη θέση έβαλε το ΣΕΦ ενώ μέσα στους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης αυτή την στιγμή, συμπεριέλαβε και τον Ντίνο Μήτογλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεσόρ:

«Κοιτάζω το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα από όλα πρέπει να προκριθούμε στα playoffs και μετά θα δούμε για το Final Four και τον τίτλο. Στα χαρτιά είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, όμως πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα».

«Οι τρεις πιο υποτιμημένοι παίκτες είναι ο Γρκαντ (Παναθηναϊκός), Καμπόκλο (Παρτιζάν) και Ίνγκλις (Βαλένθια)».

«Οι καλύτεροι παίκτες είναι ο Καμπάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Πάντερ (Παρτιζάν), ο Χεζόνια (Μήτογλου) και ο Ταβάρες (Ρεάλ)».

«Οι τρεις πιο «εχθρικές» αντίπαλες έδρες είναι το Βελιγράδιου, του Ολυμπιακού και η Μακάμπι Τελ Αβίβ».



gazzeta.gr