Ο Μίλος Ράονιτς επέστρεψε στα courts μετά τον Ιούλιο του 2021 και μάλιστα με νίκη επικρατώντας του Σέρβου Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με 6-3, 6-4 στην πρεμιέρα του στο 250άρι τουρνουά του Ντεν Μπος, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη μετά τον Μάρτιο του 2021! 

Τελευταία νίκη του Καναδού ήταν στο Miami Open, κόντρα στον Γάλλο Ούγκο Αμπέρ, ενώ η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο τουρνουά της Ατλάντας όπου ηττήθηκε από τον Αμερικανό Μπράντον Νακασίμα. 

Ο πρώην Νο3 του κόσμου, τελείωσε το ματς με 15 άσους (7 διπλά λάθη), παραχώρησε μόλις 3 πόντους πίσω από το πρώτο service φτάνοντας το 92% (34/37), έσβησε τα 4/5 break-points του Κετσμάνοβιτς, ενώ ο ίδιος είχε 3/10. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ράονιτς να κατακτά τα πρώτα 2 games (2-0) φτάνοντας με το “καλημέρα” σε break, το οποίο όμως πήρε αμέσως πίσω ο Κετσμάνοβιτς και με εύκολο hold στη συνέχεια ισοφάρισε σε 2-2.

Το καθοριστικό break για τον Ράονιτς ήρθε στο 8ο game όπου έκανε το 5-3 για να κλείσει το set λίγο αργότερα με εύκολο hold παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 χωρίς να χάσει πόντο στο πρώτο service (18/18).

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Ράονιτς βρήκε και πάλι break νωρίς (1-0) και από εκεί και πέρα κρατώντας το service του εύκολα (παραχώρησε συνολικά 3 πόντους) έφτασε στη νίκη και στην πρόκριση για τον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζόρνταν Τόμπσον και Τζιοβανί Εμπετσί Περικάρ.

 


tennis24.gr