Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μίλησε για το διαζύγιό του και γενικότερα για το πόσο δύσκολη είναι η μεταβατική περίοδος που περνάει τους τελευταίους μήνες.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος σε όλα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του στο NBA. αγωνιζόταν στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με τον ίδιο να καλείται στα 33 του να συνηθίσει ένα τελείως καινούργιο για τον ίδιο περιβάλλον.

Αυτή τη μετάβαση κάνει πιο δύσκολο και το γεγονός ότι πρόσφατα χώρισε με την οποία ήταν παντρεμένη από το 2021 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία όπως αποκάλυψε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Yahoo Sports, αποτελούν τη βασική τους προτεραιότητα.

Μεταξύ άλλων, ο Λίλαρντ δήλωσε

«Όσο κι αγαπώ το μπάσκετ και τη δουλειά μου, δεν με ενδιαφέρει περισσότερο από ότι νοιάζομαι για τα παιδιά μου. Φυσικά και το κουβαλάς μαζί σου. Οι άνθρωποι λένε: ‘όταν παίζω μπάσκετ δεν σκέφτομαι τίποτα’. Αλλά εγώ δεν είμαι 21. Έχω τρία παιδιά. Είμαι πολύ δεμένος με την οικογένεια μου και περνάω ένα διαζύγιο. Είναι ίσως η πιο δύσκολη μεταβατική περίοδος της ζωής μου, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους»



gazzeta.gr