Ο Βαγγέλης Λιόλιος ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο BCL. Έχουν δηλωθεί η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ.

Οι ελληνικές ομάδες δηλώθηκαν στο BCL, αλλά με… αστερίσκο, όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Λιόλιος κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου.

Σε αυτή, ο Βαγγέλης Λιόλιος (με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΟΚ) αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εξήγησε ότι περιμένει τα στοιχεία των καταγγελιών της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι η αδειοδότηση έχει κλείσει και οι ομάδες που δεν θα τη λάβουν θα μπουν σε διαδικασία wild card.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ ρωτήθηκε για τη δήλωση των ομάδων στο BCL (έχει Δ.Σ. την Πέμπτη, 23/6 για να ελέγξει όλες τις συμμετοχές). Εξήγησε ότι οι σύλλογοι έχουν δηλωθεί (χωρίς να τους κατονομάσει, αλλά αυτές είναι η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ) με επιφύλαξη στη FIBA. Αν προκύψει πρόβλημα με το φάκελό τους, τότε δεν θα αγωνιστούν.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Έχει σταλεί έγγραφο στην FIBA, με την επιφύλαξη της συμμετοχής τους στην Basket League. Οι ομάδες θα συμπεριληφθούν και αν προκύψει πρόβλημα για τον φάκελό τους δεν θα αγωνιστούν», είπε ο Β.Λιόλιος.

Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα μόνο με το φάκελο της ΑΕΚ, αφού ΠΑΟΚ και Περιστέρι βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν πάρει την άδεια συμμετοχής στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER