Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, αποκάλυψε το νόημα πίσω από τον νέο πανηγυρισμό του Αργεντινού που έγινε viral μετά την εμφατική νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά για τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και μοίρασε, στην εμφατική νίκη της νέας του ομάδας, Ίντερ Μαϊάμι, επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Ο 36χρονος σούπερ σταρ εθεάθη να πανηγυρίζει με έναν νέο τρόπο το γκολ του πιθανότατα «στοχεύοντας» τους γιους του Τιάγκο, Τσίρο και Ματέο οι οποίοι ήταν όλοι ενθουσιασμένοι για το σπουδαίο ξεκίνημά του στη Φλόριντα. Ωστόσο ουδείς γνώριζε με βεβαιότητα τι συμβολίζει αυτός ο νέος πανηγυρισμός του pulga.

Πολλοί αρχικά υπέθεσαν ότι επρόκειτο για κάποια αναφορά στον Thor ή στον Darth Vader, άλλοι σκέφτηκαν ότι κάνει τη χειρονομία «hold my beer», αλλά η Αντονέλα έδωσε την απάντηση. Σε Instagram story της το βράδυ της Πέμπτης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του Μέσι να εκτελεί τον πανηγυρισμό μαζί με ένα GIF που σχετίζεται με τον Thor.

Όπως φαίνεται πρόκειται για τον αγαπημένο υπερήρωα του Τιάγκο Μέσι και ο μπαμπάς του θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής κρατώντας το απλωμένο χέρι του περιμένοντας να φτάσει το σφυρί. Αυτό αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα της AS.



gazzeta.gr