O άλλοτε διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, Μπισεντέ Λιζαραζού, άσκησε σκληρή κριτική στον Λουίς Ενρίκε μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ντόρτμουντ.

Ακόμα μια σεζόν που η Παρί Σεν Ζερμέν απέτυχε στο μεγάλο στόχο του Champions League. Η Ντόρτμουντ νίκησε τους πρωταθλητές Γαλλίας και στα δύο ματς με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του «Wembley», όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Ρεάλ Μαδρίτης Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας θεωρητικά ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Ο άλλοτε διεθνής Γάλλος αριστερός μπακ, Μπισεντέ Λιζαραζού, μίλησε στο «Franceinfo» έπειτα από τον αποκλεισμό των Παριζιάνων και έκανε σκληρή κριτική στον… αλαζόνα Λουίς Ενρίκε.

«Από την κλήρωση ήταν σίγουροι ότι θα έφταναν στον τελικό. Μου φάνηκε έλλειψη σεβασμού προς την Ντόρτμουντ. Αν και είχαν ήδη χάσει 1-0 και είχαν υποφέρει, ο Λουίς Ενρίκε είπε ότι η μόνη έκφραση που ήξερε να πει “On va gagner” (Θα κερδίσουμε) αυτή είναι μια αλαζονική στάση επίδειξης.

Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσεις το τίμημα απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε τη μάχη τακτικής και στα δύο παιχνίδια», ανέφερε ο άλλο ποδοσφαιριστής των Μπορντό, Μπάγερν, Μπιλμπάο και Μαρσέιγ.





gazzeta.gr