Τα φαβορί είχαν την τιμητική τους την Τετάρτη στο Mifel Tennis Open καθώς τα περισσότερα πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Μεξικάνικου τουρνουά, με εξαίρεση τον Άλεξ ντε Μινόρ που έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα του στο Λος Κάμπος.

Ο 19χρονος Άλεξ Μίκελσεν, Νο74 στον κόσμο, επικράτησε 6-4, 6-1 του Αυστραλού, Νο3 του ταμπλό και φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στο Ρότερνταμ, παίρνοντας παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα συναντήσει τον Τζόρνταν Τόμπσον μετά και τη νίκη του Αυστραλού, Νο8 του ταμπλό επί του Εμίλιο Νάβα με 7-6(5), 6-3.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά την Τετάρτη στο ATP 250 τουρνουά, ακολούθησαν οι επιβλητικές νίκες των Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Κάσπερ Ρουντ και Θανάση Κοκκινάκη.

Ο Γερμανός, Νο1 του ταμπλό, δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στον Γιοσιχίτο Νισιόκα και με το επιβλητικό 6-3, 6-0 επί του Ιάπωνα, εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Λος Κάμπος, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο101 στον κόσμο, κέρδισε 6-4, 6-2 τον Ντάνιελ Έβανς και θα βρεθεί σε προημιτελικά ATP διοργάνωσης από τον Γενάρη του 2023.

 

Εύκολη πρόκριση στην 8αδα και για το Νο4 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ που μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι του 2ου γύρου κόντρα στον φορμαρισμένο, Μάρκος Γκιρόν. Ο Νορβηγός, Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-1, 6-0 του Αμερικανού και θα αντιμετωπίσει τον Νούνο Μπόργκες για μια θέση στα ημιτελικά όπου θα συναντήσει πιθανότατα τον Στέφανο Τσιτσιπά.

 

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-9h)

 





tennis24.gr