Την Τετάρτη ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Mifel Tennis Open στο Μεξικό, ο υπερασπιστής του τίτλου, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που έχασε τη θέση του στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, μετά από πέντε χρόνια, θα αντιμετωπίσει (02:30GR ξημερώματα Πέμπτης) για τον 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης τον Αυστραλό, Νο72 στον κόσμο, Αλεξάντερ Βούκιτς με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Los Cabos.

Το Νο2 του ταμπλό θα αγωνιστεί στο πρώτο του τουρνουά μετά τον αποκλεισμό στη φάση των “16” του Australian Open από τον Τέιλορ Φριτς και την πολύτιμη παρουσία του στη νίκη της Ελλάδας επί της Ρουμανίας στα play-offs του Davis Cup, στα Άνω Λιόσια.

Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση των Τσιτσιπά-Βούκιτς στο tour, με τον Αυστραλό να προέρχεται από τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα επί του wild card Μεξικανού, Ροντρίγκο Πατσέκο Μέντζε με 7-6, 7-6.

Ντε Μινόρ, Ζβέρεφ και Ρουντ ρίχνονται επίσης στη μάχη του τίτλου την Τετάρτη.

Από τα αποτελέσματα της Τρίτης, ξεχώρισε η νίκη του Τζόρνταν Τόμπσον επί του Ερνέστο Εσκομπέντο με 6-4, 6-3 και του Ρίνκι Χιτζικάτα κόντρα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με 6-3, 7-6(2).

 

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-9h)

 



tennis24.gr