Ο Μιχάλης Λούντζης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Εφές (03/02, 21:00) μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα θα γυρίσει σελίδα μετά τη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός κλείνει τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague υποδεχόμενος την Εφές και ο Μιχάλης Λούντζης σχολίασε τα δεδομένα για το νέο ματς, το νέο sold out για το ΣΕΦ, αλλά και την… συνταγή αντιμετώπισης του Σέιν Λάρκιν.

Αρχικά, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη, όμως, πρέπει να την ξεχάσουμε», τόνισε ο Μιχάλης Λούντζης και συνέχισε: «Αύριο έχουμε ένα εξίσου μεγάλο και σημαντικό αγώνα, στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Οπότε ξεχνάμε το ματς με την Φενέρμπαχτσε, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με την Εφές και πάμε για τη νίκη».

Για τον Σέιν Λάρκιν: «Είμαι έτοιμος. Όσο έτοιμος τουλάχιστον μπορεί να είναι κάποιος όταν μαρκάρει αυτούς τους δύο. Μιλάμε για δύο από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Σίγουρα δεν είναι δουλειά ενός, χρειάζονται βοήθειες και ομαδική άμυνα. Εμείς θα μπούμε δυνατά, εγώ θα μπω έτοιμος και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Και τέλος, ο Λούντζης στάθηκε στο κατάμεστο γήπεδο: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ο κόσμος μας δίνει τρομερή ενέργεια και χαιρόμαστε πάρα πολύ που βλέπουμε τόσο κόσμο κοντά μας, να μας υποστηρίζει. Είναι τρομερή η ατμόσφαιρα στο γεμάτο ΣΕΦ. Όλοι θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας κάθε φορά κάνουμε τα πάντα, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».gazzeta.gr