Μία άνετη πρόκριση στον τελικό του ATP 250αρι τουρνουά της Λυών πήρε ο Φρανσίσκο Σερούντολο, νικώντας με 6-3, 6-0 τον Κάμερον Νόρι, μέσα σε 72 λεπτά παιχνιδιού.

Ο 24χρονος Αργεντινός ήταν καταιγιστικός στο Γαλλικό κορτ, έκανε δύο φορές break για να κάμψει την αντίσταση του No2 του ταμπλό στο πρώτο set, ενώ στο 2ο και τελευταίο δεν του χάρισε ούτε game, παίρνοντας εμφατικά τη straight νίκη, για να διεκδικήσει αύριο τον τίτλο κόντρα στον Αρθούρ Φιλς.

Ο μόλις 18χρονος Γάλλος τενίστας άντεξε στην πίεση, και πήρε μία μεγάλη πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον Μπράντον Νακασίμα, επικρατώντας με 7-5, 4-6, 7-6(5), έπειτα από 2 ώρες και 55 λεπτά “μάχης”.

Στο 1ο set, κράτησε στο ακέραιο το service του μέχρι το φινάλε, όπου έκανε το break για να γλυτώσει κάποιο ενδεχόμενο tie-break, όμως στο 2ο μέρος δέχθηκε δύο φορές break, με τον Αμερικανό να οδηγεί το ματς στο decider.

Εκεί, και πάλι τα service είχαν τον πρώτο λόγο, αμφότεροι βρήκαν τον τρόπο να προσθέσουν ένα ακόμα break στο ενεργητικό τους, όμως εν τέλει τις διαφορές τους έλυσαν στο tie-break, όπου μετά από σχεδόν 11 λεπτά, ο No112 του κόσμου πήρε τη νίκη με επιμέρους σκορ 7-5.






tennis24.gr