Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του ATP 250 τουρνουά στη Λυών της Γαλλίας πήρε ο Κάμερον Νόρι, νικώντας δύσκολα στα τρία set των Σεμπάστιαν Μπαέζ, 6-2, 2-6, 6-1, μετά από μία ώρα και 52 λεπτά αγώνα.

Ο 27χρονος Βρετανός έσπασε τέσσερις φορές το service του No44 του κόσμου, προηγήθηκε εύκολα στα set, και παρά το γεγονός πως έπεσε η απόδοσή του στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, στο decider ήταν καταιγστικός στο κορτ, και χάρισε μόλις ένα game στον αντίπαλό του.

Στους “4” της Λυών, ο No14 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Φρανσίσκο Σερούντολο, που νωρίτερα επικράτησε του Τζακ Ντρέιπερ με ανατροπή στα set, 4-6, 6-4, 6-3, έπειτα από δυόμιση ώρες παιχνιδιού.

Παράλληλα, τον έτερο ημιτελικό διαμορφώνουν οι Μπράντον Νακασίμα και Αρτούρ Φιλς, που πήραν τις προκρίσεις τους κόντρα σε Τόμι Πολ και Φελίξ-Οσέρ Αλιασίμ.

Ο πρώτος πήρε καθαρή νίκη κόντρα στον Αμερικανό, αλλά και No3 του ταμπλό, με 6-3, 7-6(4), ενώ ο Γάλλος δεν ίδρωσε για να επικρατήσει, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ο Καναδός, αλλά και No1 του ταμπλό λόγω τραυματισμού, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.


tennis24.gr