Επεισοδιακή η βραδιά και εικόνες ντροπής στα Mad Video Music Awards, με το λαμπερό σόου να σκιάζουν με τη συμπεριφορά τους οι τράπερς Light και Snik που πιάστηκαν στα χέρια, αποφασίζοντας να παίξουν ξύλο… μετά μουσικής.

Εικόνες που σοκάρουν με πρωταγωνιστές τον Light και τον Snik αλλά και δεκάδες άνδρες ασφαλείας να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές, δείχνει το μέγεθος του καβγά ακριβώς μπροστά από τη σκηνή των MAD VMA.

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δε δίστασαν να παίξουν ξύλο μπροστά στη σκηνή.

Οι γνωστοί τράπερ Light και Snik, «πιάστηκαν στα χέρια» την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Άτομο της παραγωγής ανέβηκε στο stage και ειδοποίησε την τραγουδίστρια να κατέβει, ενώ από κάτω το ξύλο έπεφτε βροχή.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Οι ντροπιαστικές εικόνες δε σταμάτησαν όμως εκεί, αφού το «ματς» είχε και δεύτερο γύρο.

Την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου είχε μόλις παραλάβει το βραβείο της, οι τράπερ πιάστηκαν για ακόμη μια φορά στα χέρια, δημιουργώντας χάος στον συναυλιακό χώρο.

Σε video φαίνεται μάλιστα συνεργάτης της να τη φυγαδεύει για να μη τραυματιστεί.

Εικόνες ντροπής

Tο κανάλι MAD, που διοργανώνει τα Mad Video Music Awards, ανακοίνωσε τα ξημερώματα ότι «κόβει» τους τράπερ οι οποίοι ενεπλάκησαν στο άγριο επεισόδιο: «Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Οι αρνητικοί πρωταγωνιστές των Mad Video Music Awards2022, οι δύο τράπερ που έπαιξαν ξύλο ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά, κατάφεραν να αμαυρώσουν τη βραδιά και να διακοπούν τα βραβεία Mad για αρκετά λεπτά.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER