Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει την Πέμπτη τις υποχρεώσεις της στο φετινό Madrid Open κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 12:00 GR και θα είναι η πρώτη της ημέρας στο Arantxa Sanchez Stadium. Οι δύο παίκτριες θα αναμετρηθούν για 10η φορά στην καριέρα τους (πρώτη σε χωμάτινη επιφάνεια),  με την Βέκιτς να προηγείται με 6-3. 

Την ίδια ώρα (12:00 GR) θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα στο κεντρικό court Manolo Santana Stadium, με τον Φελίξ Οζερ Αλιασίμ να αντιμετωπίζει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα, ενώ όχι πριν τις 13:30 GR η Ναόμι Οσάκα θα αντιμετωπίσει την Λιουμντίλα Σαμσόνοβα. 

Θα ακολουθήσει το ματς της Κόρι Γκοφ με την Αράντσκα Ρους, ενώ περίπου στις 18:00 GR θα κάνει πρεμιέρα ο Ράφα Ναδάλ απέναντι στον 16χρονο Ντάργουιν Μπλαντς, ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι και το τελευταίο του 37χρονου Ισπανού και 5 φορές πρωταθλητή του τουρνουά. 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στο κεντρικό court θα κλείσει η Ίγκα Σφιόντεκ που θα αντιμετωπίσει περίπου στις 20:00 GR την Κινέζα Ξιγιού Γουάνγκ. 

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει και το δεύτερο παιχνίδι στο court 4 με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς να κοντράρεται με τον Τιάγκο Μοντέιρο με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr