Δεύτερη διαδοχική νίκη και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Mutua Madrid Open για τον Θανάση Κοκκινάκη, που επιβλήθηκε με 6-1, 6-3 του Ντόμινικ Τιμ, σε διάστημα μίας ώρας και 25 λεπτών αγώνα στο Court 4.

Ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας έκανε ένα άψογο παιχνίδι απέναντι στον πρώην No3 του κόσμου, καθώς του χάρισε μόλις 4 games! Τέλειωσε το ματς με τέσσερις άσους και ένα διπλό σφάλμα, ενώ είχε και 81% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service.

Παράλληλα, μετουσίωσε σε break τις μισές ευκαιρίες που του δόθηκαν (4/8), ενώ έσωσε και τις τέσσερις καλές στιγμές του 30χρονου Αυστριακού για να τον “σπάσει” (0/4). Στον πρώτο προκριματικό γύρο είχε νικήσει τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ με 6-2, 6-2, και πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό δίχως να χάσει set.

Αυτή θα είναι η δεύτερη αγωνιστική παρουσία του Νο93 του κόσμου στο κυρίως ταμπλό της Μαδρίτης, με την πρώτη να είναι το 2018. Τότε είχε βρεθεί στο δεύτερο γύρο, και έχασε από τον Κάρεν Χατσάνοφ με 7-5, 6-4.

Εκτός κυρίως ταμπλό έμεινε ο Μπράντον Νακασίμα, καθώς ηττήθηκε από τον Αργεντινό, Καμίλο Ούγκο Καραμπέλι, με 7-6(4), 7-6(6), ενώ ούτε ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ θα συνεχίσει στη Μαδρίτη, μετά την ήττα από τον συμπατριώτη του, Άλμπερτ Ράμος Βανίολας, με 6-4, 3-6, 6-4.

MUTUA MADRID OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr