Θύμα έκπληξης έπεσε ο Κάσπερ Ρουντ, καθώς ηττήθηκε από τον Ματέο Αρνάλντι με 6-3, 6-4, μέσα σε μία ώρα και 33 λεπτά αγώνα, και αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο του Madrid Open.

Ο κάτοχος του Estoril Open δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο ρυθμό του No105(!) της παγκόσμιας κατάταξης, δέχθηκε τρεις παραβιάσεις στο service του, και έτσι αποχαιρετά από νωρίς την ATP 1000 διοργάνωση της Μαδρίτης.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο 1o set πρώτος ξεκίνησε να σερβίρει ο 22χρονος Ιταλός τενίστας, ο οποίος και διατήρησε την ισχνή διαφορά μέχρι και το 3ο game (2-1).

Στο αμέσως επόμενο έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης, το οποίο όμως απαντήθηκε άμεσα από τον Ρουντ, και έτσι η απόσταση παρέμεινε στα ίδια επίπεδα (4-3).

Στο 8ο game ο Αρνάλντι βρήκε και πάλι τον τρόπο να σπάσει το service του 24χρονου Νορβηγού (5-3), και έτσι εν συνεχεία σέρβιρε για την κατάκτηση του 1ου set, με την οποία και έβαλε τα θεμέλια της straight νίκης (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, στο service ξεκίνησε ο Ρουντ, όμως με νέο break ο Ιταλός πήρε ξανά τα ηνία, ενώ με love game στη συνέχεια απέκτησε και πάλι ασφαλή απόσταση (2-0).

Ο No4 του κόσμου δεν κατάφερε να βρει ξανά τον τρόπο να κάνει το break, και παρά το γεγονός πως βελτίωσε την απόδοσή του στο service, αυτό δεν αρκούσε και έτσι ηττήθηκε καθαρά από τον Ιταλό, μένοντας εκτός συνέχειας στη Μαδρίτη (6-4).

MADRID OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)


tennis24.gr