Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Μακάμπι Τζάφα, με δυο γκολ στο φινάλε η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε τη νίκη με 3-1 και παράλληλα την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισραήλ.

Τα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισραήλ κλείδωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League κατάφερε να γυρίσει το ματς με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πανηγυρίσει τη νίκη – πρόκριση με 3-1 επί της Μακάμπι Τζάφα.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο λόγω rotation, κάτι που βέβαια λίγο έλειψαν να πληρώσουν.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με Ιτζάκ στο 15΄, όμως η Μακάμπι Τελ Αβίβ ισοφάρισε λίγο πριν από το ημίχρονο με τον Τούργκεμαν. Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας κυλούσε σε ισορροπία, αλλά τελικά η Μακάμπι βρέθηκε τη λύση στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αρχικά στο 80΄ο Γκολάσα ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ζάχαβι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και σφράγισε την παρουσία των Ισραηλινών στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τενενμπάουμ, Νάχμιας, Μπαλτάσα, Κοέν, Νταβιντζάντα, Καρζέφ, Πέρετς, Μποντόσο, Κοέν, Ντάβιντα, Τούργκεμαν



gazzeta.gr