Το Mailo’s είναι ο παράδεισος των μακαρονάδων καθώς θα απολαύσεις μόνο φρέσκα ζυμαρικά, τα οποία παρασκευάζονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια σου στη μηχανή ζυμαρικών του Mailo’s, από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου φρέσκο ζυμαρικό (rigatoni, campanelle, ή casarecce), να προσθέσεις μία από τις 10 φρέσκιες σάλτσες τους και να γίνεις εσύ ο σεφ της μακαρονάδας σου.

Οι επιλογές του team του Gazzetta πάντως κινήθηκαν κυρίως στα μονοπάτια της Pesto Genovese με σάλτσα από φρέσκο βασιλικό, λάδι σκόρδου, κουκουνάρι και πεκορίνο, του Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά, του Creamy Aglio-Olio με σκόρδο, πιπεριά chili, παρμεζάνα, μαϊντανό και κρέμα, αλλά και του Parmesan Chicken με κοτόπουλο, κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν.

Πριν προλάβουμε να καθίσουμε και να απολαύσουμε τις χορταστικές μακαρονάδες μας, η Ίντερ «πάγωσε» το Σαν Σίρο με το γκολ του Έντιν Τζέκο στο 8ο μόλις λεπτό. Τα κεντρικά του Gazzetta είχαν «χωριστεί» στα δύο, με τους μισούς που υποστήριζαν τη Μίλαν να απογοητεύονται από νωρίς και τους φανς της Ίντερ να σηκώνονται από τις καρέκλες τους. Χωρίς να αφήνουν βέβαια από τα χέρια τους τα cups των Mailo’s.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν ήθελε να μας αφήσει να φάμε. Μετά το πρώτο «σοκ», ακολούθησε και δεύτερο, τρία λεπτά αργότερα. Ο Χενρίχ Μεχιταριάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για την Ίντερ στο 11ο λεπτό. Με το προβάδισμα των «νερατζούρι» να έχει «γραφτεί» από νωρίς, είχαμε πλέον την ευκαιρία να πέσουμε με τα μούτρα στις χορταστικές μακαρονάδες μας.

Το δοκάρι στο σουτ του Τσαλχάνογλου στο 16’ παραλίγο να «τελειώσει» πρόωρα την υπόθεση πρόκριση, ενώ η πρώτη απάντηση από πλευράς Μίλαν ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν ο Καλάμπρια με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το τέρμα.



gazzeta.gr