Μακελειό έγινε σε μια καθολική εκκλησία στην πολιτεία Όντο της Νιγηρίας, όταν ένοπλοι εξαπέλυσαν επίθεση, με πολλούς πιστούς να πέφτουν νεκροί και την εικόνα να είναι άκρως ανατριχιαστική.

Το μακελειό έγινε μέσα στην καθολική εκκλησία της Νιγηρίας κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λειτουργίας και υπάρχουν φόβοι για πάνω από 50 νεκρούς, αφού ένας γιατρός σε νοσοκομείο στο Όουο, μια πόλη στην πολιτεία στην νοτιοδυτική Νιγηρία, ανέφερε στο Reuters ότι «πολλοί πιστοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο νεκροί».

Η αστυνομία δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένοπλοι πυροβόλησαν κατά των πιστών και μάλιστα πυροδότησαν ακόμη και εκρηκτικά στην εκκλησία, προκαλώντας λουτρό αίματος.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε ότι έγινε ένοπλη επίθεση από «πολλούς ένοπλους» στην εκκλησία και έγραψε ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί, εκ των οποίων αρκετοί είναι και μικρά παιδιά.

Η πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής είναι τόπος επιθέσεων και απαγωγών για λύτρα από ένοπλες συμμορίες, κυρίως στα βορειοδυτικά της χώρας. Τέτοιες επιθέσεις είναι σπάνιες στη νοτιοδυτική Νιγηρία.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER