Ο Τζον ΜακΕνρό δήλωσε ότι θέλει να δει τον Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς να κοντραριστούν για τον τίτλο στο US Open για πρώτη φορά στην καριέρα τους. Η αντιπαλότητα του Νο1 του κόσμου και του κατόχου 23ων Grand Slam έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο έντονη με τους δύο παίκτες να έχουν από δύο νίκες σε συνολικά τέσσερις αγώνες που έχουν αναμετρηθεί. 

Αποκορύφωμα αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Σινσινάτι με τον επικό τελικό γεγονός που ενθουσίασε τον Αμερικανό αναλυτή (πλέον) του Eurosport. “Αυτό που έκανε ο Αλκαράθ τον τελευταίο χρόνο είναι απίστευτο. Πλέον μιλάς γι’ αυτόν με τον ίδιο τρόπο που μιλάς για τον Νόβακ και τον Ράφα.”

“Ειναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ στην ηλικία του. Ειναι ήδη απίστευτα καλός, αλλά και ο Νόβακ είναι απίστευτο το πόσο καλός είναι ακόμα.”

“Ακόμα και στην Αμερική που θέλουν να δουν έναν Αμερικανό σε τελικό κι όμως αυτοί επιθυμούν έναν τελικό μεταξύ του Αλκαράθ και του Τζόκοβιτς και ειδικά τώρα που επιστρέφει μετά από 2 χρόνια.”

“Θα ήθελα πολύ να τους δω ξανά. Οι δύο τελευταίοι αγώνες τους ήταν κλειστοί και απίστευτοι σε εξέλιξη. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αντέξει.”

“Στο Σινσινάτι έκανε αφόρητη ζέστη και ο Τζόκοβιτς προσπαθούσε να παλέψει με τις συνθήκες. Με κάποιο τρόπο βρήκε τον τρόπο. Ειναι απίστευτο που είναι τόσο καλός σε αυτήν την ηλικία. Όπως όλα δείχνουν μπορεί να το κάνει 3-4 χρόνια ακόμα με τον τρόπο του αγωνίζεται.”

“Ειναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιος μπορεί να το κάνει τόσο καλό ακόμα και σε αυτήν την ηλικία, είναι πραγματικά τρομερό.”




tennis24.gr