Το «σύνθημα» ώστε ο Παναιτωλικός να συνεχίσει σε ανάλογο ρυθμό στο Πρωτάθλημα και με καλά αποτελέσματα έδωσε ο Αλέξανδρος Μαλής.

Ο μπακ του Παναιτωλικού μίλησε στα «ΣΠΟΡ στο ΙΟΝΙΑΝ» για την ομάδα, τον ίδιο και τη συνέχεια. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας σχολίασε αρχικά πως «σίγουρα τον τελευταίο καιρό δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Δεν ήμασταν καλοί στα παιχνίδια, εκτός από το ματς με τον ΠΑΣ που τακτικά ήμασταν καλά. Με τον Βόλο καταφέραμε και κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και πήραμε το διπλό. Γυρίσαμε το κλίμα, πιστέψαμε στο πλάνο και το καταφέραμε. Παίρνουμε τα αποτελέσματα στα εκτός, έχουμε πρόβλημα στα εντός. Ίσως έχουμε περισσότερο άγχος, πρέπει να κάνουμε νέα αρχή στο ματς με τον Αστέρα. Να προσπαθήσουμε για την εξάδα».

Για το εάν μπορούν τα «Καναρίνια» να προλάβουν τα play offs είπε πως «χρόνος υπάρχει αλλά πρέπει να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Έχουμε πίστη στο πλάνο μας αλλά πρέπει να το δείξουμε στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Με νίκη κοιτάμε την εξάδα. Το θέμα παραμονή έχει τελειώσει για εμάς κοιτάμε μόνο την εξάδα».

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος σημείωσε πως «κάναμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Μετά το Μουντιάλ δεν γυρίσαμε όπως έπρεπε. Θα ήμασταν σε καλύτερη θέση για να κυνηγήσουμε την εξάδα. Φέτος έχουμε μία σταθερότητα. Πέραν του διαστήματος αυτού έχουμε γυρίσει το κλίμα και θα καταφέρουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Κορνέλιους υπογράμμισε: «Σίγουρα δεν υπάρχει μόνο ένας παίκτης. Ο Κορνέλιους ήταν πολύ καλός παίκτης και πήγαινε καλά. Ξέραμε ότι ο δανεισμός του τελείωνε και δεν ξέραμε αν η ομάδα θα μπορούσε να δώσει αυτά τα χρήματα. Παίκτες υπάρχουν για να καλύψουν τα κενά. Το θέμα είναι το mentality της ομάδας. Μετά τη νίκη στον Βόλο να πάμε με το ‘μαχαίρι στα δόντια’ με τον Αστέρα».

Κλείνοντας μίλησε για τον Γιάννη Αναστασίου: «Σαν παλιότερος παίκτης, να πω ότι από την ώρα που ήρθε ο κ. Αναστασίου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Ξέρει να κρατάει τα αποδυτήρια, τι θα πει σε κάθε παίκτη για να παίρνει το 100%. Ακόμα και τώρα που δεν πηγαίναμε καλά μας είπε ότι πιστεύει σε εμάς ώστε να αλλάξουμε τα πράγματα».gazzeta.gr