Ο μάνατζερ του Λούκα Βιλντόζα πήρε θέση διαψεύδοντας τα σενάρια που κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του Λούκα Βιλντόζα κυριαρχεί στα «πράσινα» ρεπορτάζ καθώς αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο ατζέντης του Αργεντινού γκαρντ, Μάρκο Γέλιτς, πήρε θέση για όλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας διαψεύδοντας τα σενάρια της συμφωνίας: «Ο Λούκα Βιλντόζα είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Είναι κουραστικό να διαβάζεις διάφορες εικασίες και φήμες για ένα θέμα στο οποίο έχει δοθεί απάντηση. Θα το πω για πρώτη και για τελευταία φορά. Ο Λούκα δεν ενημέρωσε κανέναν για τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ενημερώσει. Είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και ακολουθούν παιχνίδια στην Αδριατική λίγκα και το πρωτάθλημα Σερβίας» ήταν τα λόγια του ατζέντη του Βιλντόζα.

Από εκεί και πέρα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο του Παναθηναϊκού για τον 27χρονο γκαρντ ωστόσο τα πάντα θα δρομολογηθούν αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Και φυσικά είναι φυσιολογικό να διαψεύδονται στην παρούσα φάση τα σενάρια που συνδέουν τους «πράσινους» με τον Βιλντόζα καθώς ο παίκτης εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.gazzeta.gr