Το βράδυ που πέρασε για τους κατοίκους της Μάνδρας και των άλλων οικισμών ήταν εφιαλτικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορήσαν από νωρίς το πρωί η κατασκήνωση στο Μελετάκι Μάνδρας κινδύνεψε αλλά τελικά κατάφερε να σωθεί λόγω πέντε εναέριων μέσων που επιχειρούσαν στην περιοχή.

Όπως είπε όμως, η κ. Μαρία, στέλεχος της κατασκήνωσης, αυτό είναι ψευδές. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η κατασκήνωση δεν είναι ασφαλής, όπως έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από το πρωί.

«Τα παιδιά τα έχουμε απομακρύνει. Έχουν πάει οι δικοί μας άνθρωποι, γύρω στα 20 άτομα, και προσπαθούν να το σώσουν. Δεν υπάρχει κανένα εναέριο μέσο. Χτες το μεσημέρι πέρασε μόνο μία φορά και εξαφανίστηκε. Αυτοί που έχουν καταφέρει να σταματήσουν τη φωτιά από την κατασκήνωση είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Κινδύνεψε σε δύο σημεία. Αυτό που έχουμε καταλάβει είναι πως αφήνουν τα δύο μέτωπα να ενωθούν κάποια στιγμή και να σταματήσει, αφού δεν καίγονται σπίτια», είπε αρχικά.

«Θέλουμε βοήθεια και για εμάς είναι σημαντική. Μπορεί να μην είναι εγκαταστάσεις μίας μεγάλης κατασκήνωσης αλλά για εμάς είναι σημαντικό. Δεν ισχύει αυτό που έγραφαν στις ιστοσελίδες ότι επιχειρούν εναέρια μέσα. Τουλάχιστον, εάν δεν μπορούν βοηθήσουν να μην λένε πως έχουμε και πέντε εναέρια μέσα. Ας έρθει έστω ένα εναέριο μέσο να μας βοηθήσει», συμπλήρωσε.megatv.com