Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να κάνει τον Χάρι Κέιν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου, προσφέροντάς του συμβόλαιο 300.000 λιρών την εβδομάδα για να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν, σε περίπτωση που ο Άγγλος αποφασίσει να κλείσει φέτος το κεφάλαιο: Τότεναμ με τον συμπαίκτη του στην Αγγλία Μάρκους Ράσφορντ «να είναι επίσης στη γραμμή για αντίστοιχο μισθό» αν ανανέωσει με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Σύμφωνα με τη «Sun» η Γιουνάιτεντ σκέφτεται να του προσφέρει ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο 300.000 λιρών (340.000 ευρώ) την εβδομάδα για να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ», με τον προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ να δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός νέου επιθετικού το καλοκαίρι. Ο σύλλογος έχει στα πλάνα και την αύξηση των απολαβών του Μάρκους Ράσφορντ, καθώς επιδιώκει να τον δεσμεύσει με νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι ο Ράσφορντ θα μπει στον τελευταίο χρόνο του υπάρχοντος συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν.

Τα επιπλέον χρήματα που επιτρέπουν αυτές τις κινήσεις στους κόκκινους του Μάντσεστερ φαίνεται να προκείπτουν από το νέο συμβόλαιο του Νταβίντ ντε Χέα που θα είναι αισθητά μειωμένο και θα χάσει την ιδιότητα του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη του συλλόγου. (από το σημερινό ποσό των 375.000 λιρών εβδομαδιαίως στις 200.000 λίρες εβδομαδιαίως).gazzeta.gr