Την περίπτωση του Κιμ Μιν-Τζε της Νάπολι, που επιθυμεί να αγωνιστεί στην Αγγλία, εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το Foot Mercato, με την ομάδα του Τεν Χαγκ να έχει ήδη παρουσιάσει το πλάνο της στον Νοτιοκορεάτη.

Τα… αρπακτικά έχουν ήδη να μαζεύονται γύρω από την Πρωταθλήτρια Νάπολι, έτοιμα να προσφέρουν γη και ύδωρ για τις πολυτιμότερες μονάδες της. Για την ακρίβεια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να προσγειώσει στην Αγγλία το καλοκαίρι δύο εξ αυτών.

Το ενδιαφέρον των Κόκκινων Διαβόλων για τον Βίκτορ Οσιμέν είναι γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με το Foot Mercato, επιθυμούν να κινηθούν και για τον Κιμ-Μιν Τζε. Ο Νοτιοκορεάτης στόπερ διανύει την πρώτη του σεζόν στον ιταλικό νότο και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα η Γιουνάιτεντ του έχει ήδη παρουσιάσει το πλάνο της, υποσχόμενη χρόνο συμμετοχής και ένα ιδιαίτερα παχουλό συμβόλαιο, ενώ όνειρο του παίκτη παρουσιάζεται πως είναι η μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League.

Ο αγγλικός σύλλογος θα επιμείνει τις επόμενες εβδομάδες, όμως απέναντί του θα έχει την ανέκαθεν σκληρή στις διαπραγματεύσεις Νάπολι, η οποία προτίθεται να προσφέρει στον Νοτιοκορεάτη νέο συμβόλαιο.

gazzeta.gr