Ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε τον προβληματισμό του για την απόδοση του Άρη στην ήττα από τον Ολυμπιακό κρίνοντας απαραίτητη την αντίδραση της ομάδας του στον αγώνα (7/4) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης».

Την περασμένη Τετάρτη (3/4) στο Καραϊσκάκη ο Άρης παρουσιάστηκε δυσλειτουργικός σε όλες τις γραμμές, αυτό παραδέχθηκε και ο Άκης Μάντζιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. «Γενικώς, το αφήσαμε πίσω αυτό το παιχνίδι στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου. Ήμασταν πολύ κακοί. Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Μας προβλημάτισε η εικόνα μας και η αγωνιστική μας συμπεριφορά. (Πριν το παιχνίδι) πράγματι ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ, όμως, ότι δεν μας επηρέασε. Πρέπει να δούμε γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι και να το αλλάξουμε. Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδι και ειδικά αυτό που έρχεται, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο», είπε.

Ο 55χρονος τεχνικός υποστήριξε ότι ο τρόπος που παρουσιάστηκε η ομάδα του δεν άρμοζε στον σύλλογο και ρωτήθηκε για πιθανές ομοιότητες του προσεχούς αγώνα με τον Παναθηναϊκό μ’ αυτόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. «Όχι, δεν έχει σχέση. Είναι άλλο παιχνίδι αυτό κι άλλο θα είναι ο τελικός. Το Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό. Η θέληση που έχουμε για το Κύπελλο είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος. Βεβαίως, δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι, όπως σε κανένα παιχνίδι πλέι οφ. Κίνητρο υπάρχει και μόνο που παίζουμε με μεγάλο αντίπαλο», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι διεκδικητής του τίτλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα γενικότερα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε τη διάθεση και τη νοοτροπία που πρέπει για ένα τέτοιο ματς. Να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη».



gazzeta.gr