Ο Άκης Μάντζιος εστίασε στο τραγικό 20λεπτο που κόστισε και την ολική ανατροπή από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και ψυχολογία.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη στάθηκε περισσότερο στην κακή νοοτροπία και αντίδραση της ομάδας του ξεκινώντας από τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και συνεχίζοντας στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου. «Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο σαραντάλεπτο στη διάρκεια του οποίου ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, δίχως ουσιαστική απειλή από τον αντίπαλο, πετύχαμε δύο όμορφα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερο. Ξεκινώντας από το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και συνεχίζοντας στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου, ήταν σα να ήταν άλλη ομάδα στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Αστέρα να ανατρέψει το αποτέλεσμα με συνέπεια να μην πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Με τόσα κακά διαστήματα δεν μπορείς να πάρεις πολλά… Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά σε νοοτροπία και ψυχολογία», είπε.

Από τον Άκη Μάντζιο ζητήθηκε να ερμηνεύσει την κάκιστη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. «Πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά γι’ αυτό το κακό διάστημα που είχαμε. Δείξαμε σαν να μην μπήκαμε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο», απάντησε και ρωτήθηκε για την έλλειψη αντίδρασης μετά το 3-2 του Αστέρα. «Όταν εξελίσσονται έτσι τα πράγματα χάνεις την ηρεμία σου και δεν είχαμε την ψυχολογία για να απειλήσουμε. Κάναμε δύο-τρία σουτ… Πρέπει να βρούμε λύσεις σε θέματα που έχουμε σαν ομάδα».



gazzeta.gr