Ο Marc Marquez έδειξε στο Le Mans ότι δεν έχει χάσει το ένστικτο του πρωταθλητή, αλλά και ότι η σωματική του κατάσταση είναι ακόμα ο μεγαλύτερός του περιορισμός. Τις τελευταίες μέρες είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, αλλά το Mugello είναι από τις πιο απαιτητικές σωματικά πίστες και αμέσως μετά ακολουθεί ο αγώνας της Βαρκελώνης. Ο Marc γνωρίζει ότι θα χρειαστεί ακόμα κάποιος καιρός για να γίνει ο Marc που θυμόμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την θέλησή του για μάχη.

“Είχα μια καλή εβδομάδα για ξεκούραση και για την συνέχιση της αποκατάστασής μου”, δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης. “Στην Γαλλία δείξαμε τις δυνατότητές μας στο βρεγμένο και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mugello πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή το πρωί για να είμαστε σταθεροί και να έχουμε ένα καλό ρυθμό. Κατανοώ τους περιορισμούς λόγω της φυσικής κατάστασής μου και δεν θα είναι εύκολο να είμαστε κοντά στην κορυφή σε ένα στεγνό Mugello. Θα έχουμε 2 αγώνες σε 2 σερί Σαββατοκύριακα και είναι η πρώτη φορά για εμένα φέτος. Θα είναι πολύ απαιτητικό σωματικά αλλά θα τα καταφέρουμε”.

Ο δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής Honda, Pol Espargaro, μπορεί να μην έχει κάποιον τραυματισμό που να τον εμποδίζει αλλά φαίνεται να χρειάζεται περισσότερο χρόνο απ’ότι νόμιζε αρχικά για να φέρει την μοτοσυκλέτα του στα μέτρα του και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της.

“Μετά από ένα χρόνο απουσίας είναι ωραίο να επιστρέφουμε στο Mugello”, δήλωσε ο Pol. “Το να οδηγείς στην μεγάλη ευθεία εδώ έχει μια άλλη αίσθηση. Πρέπει να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η μοτοσυκλέτα μας, καθώς είναι μια πίστα πολύ διαφορετική από αυτές που είχαμε επισκεφθεί μέχρι τώρα. Ο ανταγωνσιμός θα είναι υψηλός αλλά αν δουλέψουμε καλά από την Παρασκευή το πρωί, πιστεύω μπορούμε να είμαστε στην μάχη. Μετά έχουμε και τον αγώνα της Βαρκελώνης οπότε θα είναι ένα εκπληκτικό διβδόμαδο”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER