Όπως όλα δείχνουν ο Άντι Μάρεϊ θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζε με τον πρώην Νο1 του κόσμου να δηλώνεται στο χωμάτινο Geneva Open (18-25 Μαΐου), κάτι που σημαίνει ότι ο Βρετανός θα αγωνιστεί και στο Roland Garros που ακολουθεί για τελευταία φορά στην καριέρα του. 

Ο Μάρεϊ, ο οποίος γίνεται 37 ετών αυτόν τον μήνα (15/5), δέχθηκε την wild card από τους διοργανωτές, ενω παράλληλα την Τετάρτη, η ομάδα του επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στο Παρίσι, πριν ξεκινήσει τη grass season στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, ενώ βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Μάρεϊ να αγωνίζεται και στο διπλό του Roland Garros μαζί με τον Ντάνιελ Έβανς.

Ο Βρετανός είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να παίξει στο Roland Garros για άλλη μια φορά πριν αποσυρθεί, ωστόσο με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, υπήρχαν φόβοι ότι θα χάσει όλη τη χωμάτινη σεζόν για να επικεντρωθεί στο γρασίδι και το Wimbleldon. 

Στο τουρνουά της Γενεύης ο Μάρεϊ θα βρεθεί μαζί με τους Κάσπερ Ρουντ, αλλά και την…παλιοσειρά του, Κέι Νισικόρι, ο οποίος εξασφάλισε επίσης wild card. 





tennis24.gr