Ο Άντι Μάρεϊ αναμένεται να κάνει την 17η εμφάνισή του στο US Open παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στους κοιλιακούς του με αποτέλεσμα να αποσυρθεί λίγο πριν από τον αγώνα του στα προημιτελικά στο Τορόντο, απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ. 

“Οι γιατροί είδαν τις εξετάσεις και τις ακτινογραφίες. Φαίνεται να υπάρχει ένα ένα μικρό σχίσιμο το οποίο επουλώνεται και μπορώ να πω ότι οι τελευταίες 5-6 ημέρες στην προπόνηση ήταν πολύ καλές”, είπε ο πρώην Νο1 του κόσμου. 

Παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται με μεταλλικό ισχίο ο Μάρεϊ τόνισε ότι έχει κίνητρο να συνεχίζει να παίζει κόντρα στους κορυφαίους του κόσμου. 

“Μερικοί άνθρωποι πιθανότητα σταματούν είτε λόγω απόδοσης, είτε λόγω σωματικού πόνου και μετά ίσως μετά από μια παρατεταμένη απουσία από το άθλημα αρχίζουν να θέλουν να επιστρέψουν ξανά.”

“Νομίζω ότι η περίπτωση του καθενός είναι διαφορετική. Εγώ επέστρεψα γιατί ένιωθα ότι είχα να δώσω ακόμα περισσότερα αλλά και επειδή ήμουν σωματικά σε θέση να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό συνεχίζω να παίζω.”

Ο Μάρεϊ, αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε πολύ απογοητευμένος από την ήττα του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του Wimbledon με αποτέλεσμα να φύγει την επόμενη ημέρα για διακοπές. 

“Έφυγα για διακοπές αμέσως μετά. Έφυγα για περίπου 6 μέρες. Ήταν μεγάλη απογοήτευση. Μίλησα με την ομάδα μου για τα πράγματα που νιώθω και τις αλλαγές σε ορισμένα χτυπήματα στο παιχνίδι μου.”

“Το αίσθημά μου ήταν ότι ήθελα να δουλέψω τεχνικά κάτι που θα μου επιτρέψει να παίξω όπως θέλω και με τον τρόπο που θέλει η ομάδα μου”.

Ο Άντι Μάρεϊ θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (29/8) απέναντι στον Γάλλο Κουρεντάν Μουτέ για τον 1ο γύρο του US Open. 




tennis24.gr