Η συμμετοχή του Άντι Μάρεϊ στο τελευταίο Wimbledon της καριέρας του, εξακολουθεί να είναι αμφίβολη, με τον δύο φορές πρωταθλητή του τουρνουά, να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για το αν θα αγωνιστεί ή όχι με την πρεμιέρα του να είναι την ερχόμενη Τρίτη. 

“Προφανώς οι περίπου 10 ημέρες από το Queen’s και μετά ήταν δύσκολες. Η επέμβαση στη μέση δεν ήταν ασήμαντη. Απλώς προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να προετοιμαστώ κατάλληλα και να παίξω στο τουρνουά.”, είπε ο Μάρεϊ. 

“Δεν ξέρω φυσικά αν αυτό είναι αρκετό. Κάνω προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Έπαιξα ένα set σήμερα, ενώ θα προπονηθώ και αύριο όπου θα δω που βρίσκομαι. Η προπόνηση πήγε αρκετά καλά, αλλά δεν έχω ακόμα 100% την αίσθηση στο πόδι μου.”

“Δεν έχω πλέον πόνο στη μέση, κάτι που είναι προφανές καλό. Αλλά το γεγονός ότι είχα μια μεγάλη κύστη, συμπιέζε τα νεύρα με αποτέλεσμα να επηρεάζει το δεξί μου πόδι. Αυτό πάει όλο και καλύτερα, αλλά είναι σαν να κοιμάσαι πάνω στο χέρι σου και την επόμενη ημέρα να νιώθεις το χέρι σου νεκρό. Έτσι είναι κάπως.”

“Απλά στη δική μου περίπτωση αυτό το μούδιασμα συνεχίζεται για περισσότερη ώρα. Τώρα πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανακτηθεί η πλήρης λειτουργία του χωρίς προβλήματα είναι αδύνατο να ειπωθεί. Σε άλλους χρειάζονται μήνες, για άλλους αρκούν μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, ελπίζω ότι η καλυτέρευση θα συνεχιστεί και θα είναι αρκετό για να είμαι στο court την Τρίτη.”

“Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω εδώ ακόμα μία φορά. Το αν μετά νιώθω ότι έκανα καλά ή όχι δεν το ξέρω. Αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι θέλω αυτή την ευκαιρία. Πέρσι δεν σχεδίαζα να είναι η τελευταία μου χρονιά στο Tour. Ήθελα να επιστρέψω και παίξω ξανά.”

“Φέτος δεν έχω σχέδια για να κάνω το ίδιο. Πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου και θέλω να έχει την ευκαιρία να παίξω εδώ ξανά.”

Αν ο Μάρεϊ κατάφερε να αγωνιστεί θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη απέναντι στον Τσέχο Τόμας Μάχατς. 

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)



tennis24.gr