World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά ‘Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr


Η Μαρίνα Πατούλη διαπίστωσε με το που μπήκε πως είχαν κάνει φτερά από το διαμέρισμά της στη Μύκονο, μετρητά και κοσμήματα που για την ίδια είχαν και συναισθηματική αξία, καθώς προέρχονταν από τον γάμο της, με τους αστυνομικούς στο νησί των Ανέμων να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Δύο 24ωρα μετά το χτύπημα, η Μαρίνα Πατούλη μιλάει στο LIVE NEWS και περιγράφει όλα όσα έζησε και ζει από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε την κρεβατοκάμαρα άνω – κάτω, από την εισβολή των διαρρηκτών.

«Στο σπίτι μπήκαν κάποιοι κλέφτες, κουκουλοφόροι. Μπήκαν μόνο στην κρεβατοκάμαρα που ήταν οι μισθοί των ανθρώπων που δουλεύουν σε εμένα και λίγα προσωπικά μου κοσμήματα».

Όπως διαπίστωσε η Μαρίνα Πατούλη οι άγνωστοι δράστες έγιναν καπνός με μετρητά 8.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.900 ευρώ.

Στο Betshop το Μουντιάλ… ήρθε με τριπλά δώρα!

Μαζί τους πήραν και ένα κλειδί από υπερπολυτελές αυτοκίνητο που βρήκαν πάνω σε τραπέζι, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πιθανότατα προσπάθησαν να το εντοπίσουν μετά την έξοδό τους, χωρίς αποτέλεσμα.

«Ευτυχώς που δεν ήμουν μέσα γιατί το σπίτι είναι και σε ένα ερημικό σημείο. Το θέμα των κλοπών στη Μύκονο βρίσκεται σε έξαρση».

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, σκόπευε όπως λέει να πληρώσει με αυτά τα χρήματα τους εργάτες που είχαν αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού, αλλά και εκείνους που είχαν δουλέψει για να στηθεί η μπουτίκ που άνοιξε στα Ματογιάννια.

Ένα κατάστημα που πλέον είναι ανοιχτό και περιμένει ντόπιους και τουρίστες, με το λευκό στα ενδότερα να κυριαρχεί και τα μοντέρνα διακοσμητικά αγγεία να κεντρίζουν τα βλέμματα.

Για την ίδια πάντως, η χαρά κι αισιοδοξία που της είχαν προκαλέσει οι ευχές στα εγκαίνια, έδωσαν τη θέση τους στην αγωνία και τον έντονο προβληματισμό για την κλοπή στο σπίτι της.

«Ευτυχώς μπήκαν μόνο στον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Το υπόλοιπο σπίτι ήταν άθικτο».

Η σήμανση στο νησί έχει ήδη πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί, με την εγκληματικότητα στη Μύκονο να αυξάνεται και τις διαρρήξεις μέσα στις τελευταίες μέρες να είναι αλλεπάλληλες.

«Το ίδιο βράδυ που άνοιξαν το δικό μου σπίτι, άνοιξαν άλλα δύο».

Την ώρα της διάρρηξης η Μαρίνα Πατούλη βρισκόταν στο κατάστημά της. Οι κινήσεις των διαρρηκτών έγιναν αντιληπτές από γείτονες, που τηλεφώνησαν τόσο στην ίδια όσα και στην αστυνομία.

Παρά την ταχύτατη κινητοποίηση όμως κατάφεραν να ξεφύγουν. Οι κινήσεις τους και κυρίως το γεγονός πως δεν έψαξαν σε όλο το σπίτι, οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως κατά πάσα πιθανότητα στο χτύπημα υπήρχε και τσιλιαδόρος που παρακολουθούσε τα πάντα και όταν αντιλήφθηκε κινητικότητα πρόλαβε να ειδοποιήσει τους συνεργούς του.

«Με ενημέρωσαν γείτονες. Το έμαθα στις 00.30. Ήταν άμεση η αντίδραση της αστυνομίας».

Όπως λέει η Μαρίνα Πατούλη, για την ίδια μεγαλύτερη σημασία έχουν τα κοσμήματα που έκαναν φτερά, καθώς τα περισσότερα προέρχονταν από τον γάμο της.

«Το ψυχικό κόστος από την απώλεια είναι πιο μεγάλο από το οικονομικό».

Η ίδια προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας.

Ξέρει πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμη χειρότερα, αφού όπως πιστεύει οι δράστες θα χτυπούσαν ακόμα και αν βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Η Μαρίνα Πατούλη που πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μύκονο, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία και περιμένει τα νεότερα από την έρευνα. Και αυτό το βράδυ, θα την βρει στο κατάστημα που άνοιξε να προσπαθεί να ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που έζησε μέσα στο Σαββατοκύριακο.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER