Σε κλίμα συγκίνησης εγκαινιάστηκε το «Μαρινάκειον Μέλαθρον», ένα κτίριο που έχει χαρακτηριστεί κόσμημα στην καρδιά του Πειραιά.

Η ανακαίνιση και η διαμόρφωση του κτιρίου που θα στεγάσει το νέο Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Πειραιώς αποτελεί πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής και Δημοτικός Σύμβουλος του Πειραιά.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ εξέφρασε τη συγκίνησή του και μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως είναι ο ευπατρίδης άνθρωπος που έχει περιπαθή αγάπη για τον Πειραιά και ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση και τη διαρρύθμιση του κτιρίου. Αφιέρωσε το κτίριο στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος τον ενέπνευσε με την αγάπη για τη ρωμιοσύνη, τη λεβεντιά και τη δύναμη της ναυτοσύνης.

Τον λόγο πήρε η Αθανασία Μαρινάκη, σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία βαθιά συγκινημένη τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την οικογένεια Μαρινάκη η συμβολή και η συμπαράσταση στο ιερό έργο της Μητρόπολης Πειραιά.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία της Εκκλησίας και τη Πολιτείας, αλλά και η αρωγή των ανθρώπων που συμβάλουν σε τόσο σημαντικά έργα.

Με την παρουσία τους τίμησαν τα εγκαίνια του «Μαρινάκειου Μέλαθρον» πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας και πλήθος κόσμου.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER