Το βλέμμα του στο ιταλικό ποδόσφαιρο έχει στρέψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με τη «Sun», η οποία υποστηρίζει πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ψάχνει να αγοράσει κλαμπ της Serie A.

Επενδυτική ευκαιρία σε ομάδα της Ιταλίας φέρεται πως αναζητά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Sun» σε πρόσφατο δημοσίευμα, βάσει του οποίου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανιχνεύει το ιταλικό ποδόσφαιρο με την προοπτική εξαγοράς κάποιου συλλόγου της Serie A.

Θέλοντας να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το γκρουπ ομάδων που έχει δημιουργήσει, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων φέρεται να έχει δώσει εντολή στους συμβούλους του να εξετάσουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρος Γουίλσον, να χρίζεται ως επικεφαλής της επιχείρησης.

Την ίδια στιγμή πάντως η «Sun» ξεκαθαρίζει πως ο Μαρινάκης παραμένει απόλυτα επικεντρωμένος στη Φόρεστ, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας.

Πέρα άλλωστε από τον προβιβασμό στην Premier League, οι Άγγλοι τονίζουν πως ο 55χρονος κατάφερε παράλληλα με τις κινήσεις του να διαγράψει χρέος της Φόρεστ τον περασμένο Μάρτιο, μετατρέποντας δάνεια αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ προς τον σύλλογο σε μετοχές!gazzeta.gr