Ο Sebastian Vettel έχει δείξει ότι είναι το Νο.1 στην Aston Martin, σύμφωνα με το πρώην αφεντικό του Γερμανού, Dr Helmut Marko.

Ως επικεφαλής του διαβόητου προγράμματος οδήγησης της Red Bull, ο Marko έφερε πραγματικά τον Vettel στη Formula 1 ως έφηβο πριν από την αναχώρηση του για τη Ferrari έχοντας κερδίσει τέσσερις παγκόσμιους τίτλους με την Αυστριακή ομάδα.

Η περιπέτεια του στη Ferrari τελείωσε άσχημα πέρυσι, με τον Vettel να έχει αρχίσει επίσης να δυσκολεύεται το 2021 καθώς προσπαθούσε να προσαρμοστεί πίσω από το τιμόνι της Aston Martin.

Στο Monaco και το Baku, ωστόσο, ο Vettel άρχισε να βρίσκει κάποια από την παλιά του φόρμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Marko, ήταν “ο Vettel όπως τον γνωρίζουμε” καθώς ανέβηκε στο βάθρο του Baku.

“Ήταν υπέροχο να τον βλέπεις στο βάθρο, αλλά πάνω από όλα να βλέπεις τις προσπεράσεις του. Οι μάχες με τον Gasly. Ο πρώτος γύρος”, είπε.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ανάκαμψη επιτεύχθηκε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω να ισχύει και σε άλλες πίστες”, δήλωσε ο Marko στο Auto Motor und Sport.

Τέλος, καθώς συνεχίζονται οι δύσκολες σχέσεις του Marko με την Mercedes, καθώς και την Aston Martin που ανήκει στον Lawrence Stroll, ο 78χρονος δεν μπορούσε να αντισταθεί σε ένα χτύπημα στον δισεκατομμυριούχο Stroll και τον γιο του Lance.

“Ο Vettel είναι Νο.1 στην ομάδα του Stroll, το οποίο πιθανότατα δεν θα αρέσει στον μπαμπάκα”, δήλωσε ο Marko, αναμφίβολα αναφερόμενος στον Lawrence.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER